Roll The Dice Kickstarter update #14

rollthedice-kickstarter-updateDeze keer een aankondiging. Vandaag zal het nieuwe spel, Crash’em, van Michel Baudoin op Kickstarter gelanceerd worden. Dit spel is al meerdere keren getest bij Roll The Dice, laatste keer was op 8 januari 2016. Morgen, zondag 20 maart, zal Crash’em ook te spelen zijn tijdens Zuiderspel in Veldhoven.

Nu wat meer over Crash’em:
Crashem boxRace met je monster truck door de arena en richt zoveel mogelijk schade aan. Verkrijg wapens door over de power-up velden te rijden en beschadig je tegenstanders nog harder! De speler die de meeste schade aanricht is de winnaar.
Je hebt slechts 15 seconden om 3 acties te kiezen. Wanneer de toeter afgaat worden de acties uitgevoerd en race je richting je tegenstanders. Laat zien dat je lef hebt en ram je tegenstanders zo hard als je kunt!

Wij wensen Michel veel succes met zijn avontuur op Kickstarter!

Over de werking van Kickstarter hebben we al eens een mooi stukje gepost, dus daar verwijs ik graag naar als je daarover meer informatie wenst.

Crashem1Crashem3

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice