999 Games Open: Marco Polo

het dorpDit jaar introduceert 999 Games: het 999 Games Open. Tijdens deze kleine toernooien bij verschillende verenigingen door heel Nederland kunnen spelers punten verzamelen. 999 Games houdt een ranking bij van de behaalde punten. De top-spelers kunnen dan een uitnodiging verwachten van 999 Games voor de grote finale.
Deze maanden staat het spel Marco Polo centraal.

Roll The Dice geeft je ook de mogelijkheid hier aan deel te nemen. Daarom organiseren wij het 999 Games Open Toernooi: Marco Polo. Dit toernooi vindt plaats op zondag 3 april vanaf 11h00. Dit is samen met onze eigen spellenzondag, dus bezoekers die meekomen kunnen gerust bij een ander spel aanschuiven. Het toernooi zelf is gratis, wel verplichte inschrijving. Niet-leden van Roll The Dice betalen wel gewoon de entree van 2 euro.

Hieronder nog even een korte samenvatting:
999games-logoDatum: 3 april 2016
Locatie: De Nieuwe Band, Van Aelstlaan 14, 5503 BD Veldhoven (Parkeren via Sterrenlaan 5)
Tijd: aanvang om 11:00 uur
Toegang: het toernooi is gratis (niet-leden betalen € 2 entree)
Inschrijven: inschrijven@rollthedice.nl
Meer informatie: http://www.999games.nl/nieuws/evenementen/999-games-open-toernooien.html