Bungalup 2016

blup2016_beBegin maart vond in Lommel (België) de eerste editie van Bungalup België plaats. Tijdens dit driedaags bungalowfestival is er naast tal van optredens ook een speciaal TV-kanaal voorzien. Hierop worden allerlei verschillende onderwerpen aangehaald om de tijd in de bungalow zo aangenaam mogelijk te maken. En wat hoort daarbij? Inderdaad bordspellen. Na ongeveer 21.40 minuten gaat de deurbel in de bungalow en staan Stef en Wilfred voor de deur, tijd om een bordspel te spelen. Natuurlijk is er eerst wat uitleg over wie we zijn en dat er spellenverenigingen bestaan. Vooral de party games komen aan bod, maar ook dar is niets mis mee.

De aflevering van Bungalup waar Roll The Dice te zien is staat hieronder. Vanaf 21.40 ongeveer is het stuk over Roll The Dice.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=koCGpNpVXpU[/youtube]

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice