LARP Toernooi Eindhoven

KOTKTOp 10 juni organiseert de ESRG Knights of the Kitchen Table een LARP zwaardvechttoernooi (“LarpBattle”) op het grasveld achter het fontysterrein op de TU/e (het grasveld op de hoek van de straten “de zaale” en “de rondom”), vanaf 10h00 .

Alle studenten van de TU/e en ook leden van Roll The Dice (zolang je tussen de 18 tot 28 jaar bent ben je ook zeer welkom) kunnen (na aanmelden) gratis meedoen met 3 vs 3 of 1 vs 1 gevechten op onze toernooi veldjes: 5x5m velden met palen en dik touw afgezet. Elk team krijgt een eigen kleur tabberd van ons aangereikt en onze standaard LARPzwaarden. Dit zijn Calmacil Novice Longswords. Eigen wapens en armor mogen zeker meegebracht worden, maar niet gebruikt worden voor de georganiseerde battles.

Aanmelden kan op de dag zelf (voor 11h00) op het toernooi veld, of door je naam en de tijd die je beschikbaar bent voor gevechten te mailen naar ons: larpbattle@kotkt.nl. De planning is dat de finale rondes tussen 15h00 en 16h00 gespeeld gaan worden.

Ook hebben we de mogelijkheid opgezet om met een van onze LARPbogen een paar pijlen (€0,50 per pijl en €1,- om 3 pijlen) af te vuren op knuffels en deze indien geraakt als prijs mee te nemen. Daarnaast zullen er ook wat kaartspellen en dergelijke zijn voor tussen de gevechten door.

LARP EHVAls laatste willen wij graag aan jullie een kleine markt aanbieden, met stands/kraampjes van verschillende verenigingen, evenementen en winkels.

Wij bieden jullie dus een heus toernooi aan om je gevechtstechnieken te bewijzen in een gevecht tegen andere LARP’ers en/of studenten die hier nieuw bij zijn, waarbij de besten zullen beloond worden met een mooie beker! Met daarnaast een mini-schietbaan, markt en natuurlijk altijd de ruimte voor gezellige gesprekken)!

Vragen of iets dergelijks zijn altijd welkom, stuur ons een mailtje op larpbattle@kotkt.nl of bereik ons via het evenement LarpBattle op Facebook.

Alles even op een rijtje:
Plaats: Eindhoven, het TU terrein het grasveld op de hoek van de straten “de zaale” en “de rondom” (veldje achter het fontysterrein)
Datum: vrijdag 10 juni
Tijd: 10h00
Leeftijd: Student. Ben je geen student dan: 18 – 28 jaar
Aanmelden: op de dag zelf vóór 11h00 OF mail naar larpbattle@kotkt.nl met naam, tijd en eventueel bij welke vereniging je bent aangesloten en eventuele LARP ervaring.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice