999 Games Open: Boonanza & Agricola

Dit jaar introduceert 999 Games: het 999 Games Open. Tijdens deze kleine toernooien bij verschillende verenigingen door heel Nederland kunnen spelers punten verzamelen. 999 Games houdt een ranking bij van de behaalde punten. De top-spelers kunnen dan een uitnodiging verwachten van 999 Games voor de grote finale.
Deze maanden staan twee spellen centraal: Agricola & Boonanza.

Roll The Dice geeft je ook de mogelijkheid hier aan deel te nemen. Daarom organiseren wij het 999 Games Open Toernooi: Agricola & Boonanza. Dit toernooi vindt plaats op zondag 26 september vanaf 11h00. Dit is samen met onze eigen spellenzondag, dus bezoekers die meekomen kunnen gerust bij een ander spel aanschuiven. Het toernooi zelf is gratis, wel verplichte inschrijving. Niet-leden van Roll The Dice betalen wel gewoon de entree van 2 euro.

Spelers kunnen kiezen met welk van de 2 toernooien ze mee willen doen. Het is ook mogelijk om met beide toernooien mee te doen.

Hieronder nog even een korte samenvatting:
999games-logoDatum: 25 september 2016
Locatie: De Nieuwe Band, Van Aelstlaan 14, 5503 BD Veldhoven (Parkeren via Sterrenlaan 5)
Tijd: aanvang om 11:00 uur
Toegang: het toernooi is gratis (niet-leden betalen € 2 entree)
Inschrijven: inschrijven@rollthedice.nl
Meer informatie: http://www.999games.nl/nieuws/evenementen/999-games-open-toernooien.html