Straf van Roll The Dice

DETENTION red Rubber Stamp over a white background.

Kom en speel de Detention Escape Room!

Op de stand van Roll The Dice is tijdens het Spellenspektakel, 12 en 13 november, van alles te doen. We hebben een gedeelte van onze collectie bij ons die je kan komen spelen. We presenteren wederom de Top 30 beste spellen van de beurs. En dit jaar kun je je voor het eerst laten opsluiten in de Detention Escape Room!

De Detention Escape Room is voor een groep van 4 of 5 personen en duurt maximaal 30 minuten. Om te kunnen spelen kom je naar de stand van Roll The Dice en reserveer je een tijdslot voor later die dag. Vlak voordat je naar binnen gaat, krijg je verdere uitleg over het doel en het thema.

Voor de Detention Escape Room werken we met een ‘bepaal zelf wat je betaalt’ principe. Spelen is gratis maar we hopen dat je het zo leuk vond dat je een donatie wil doen. Daarmee kunnen wij dan weer een nieuwe Escape Room ontwerpen.

Het doel van een Escape Room is om binnen de gestelde tijd te ontsnappen. Dit doe je door allerlei logische puzzels op te lossen. Elke oplossing opent weer nieuwe puzzels tot je uiteindelijk naar buiten kan.