Tamps op spellenavond november

tamps-logo_kleinAanstaande zaterdag, 5 november, is het weer onze maandelijkse spellenavond. Deze maand een weekje eerder ivm het Spellenspektakel op 12 en 13 november.

Afgelopen week is het spel Tamps van Berg Games op Kickstarter online gegaan. De campagne loopt nog ruim 20 dagen. Aanstaande zaterdag komen de mensen van Berg Games langs bij Roll The Dice om het spel Tamps voor te stellen. Een korte samenvatting van de spelregels hebben de heren zelf mooi omschreven dus heb ik het even geleend uit de spelregels: ‘Tamps is een snel kaartspel waarbij je reactievermogen, oplettendheid en intelligentie tegelijkertijd op de proef worden gesteld. In hoog tempo wisselen alle spelers gelijktijdig kaarten met de tafel om zo snel mogelijk een Tamps te verzamelen. Als een speler een Tamps bezit probeert hij dit te seinen naar een van zijn teamgenoten die vervolgens Tamps roept. Als de speler inderdaad een Tamps heeft scoort het team een punt, anders gaat het punt naar de tegenpartij. Maar laat je niet misleiden, want tegenstanders kunnen nepseinen of je proberen af te leiden.”

tampsDus heb je zin om Tamps eens te spelen is aanstaande zaterdag een mooie gelegenheid. We spelen van 19h00 tot 02h00 in De Nieuwe Band, Van Aelstlaan 14 in Veldhoven.

 

 

 

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice