Bereikbaarheid spellenzondag 26 februari

Aanstaande zondag hebben we weer onze spellendag. Dit is ook carnaval. De optocht van Veldhoven komt uit Veldhoven-Dorp en gaat naar Zeelst. Het vertrek is voorzien om 13h30, het einde omstreeks 17h00. Hierdoor doorkruist de optocht de wijk waar we onze spellenavond hebben. De parkeerplaats aan de Sterrenlaan is de hele dag bereikbaar.

Om de parking te bereiken kan je best via de Heerbaan (Noord-Brabantlaan) komen. Kom je via de snelweg, neem je op de N2 (Randweg Eindhoven) afrit 31, Veldhoven. Bij de Hovenring, sla je links af, de Heerbaan op. Tweede rotonde links af. Derde rotonde linksaf, dit is al de parkeerplaats.

We spelen aanstaande zondag vanaf 11h00 tot 18h00 in De Nieuwe Band, Van Aelstlaan 14 in Veldhoven. Iedereen is welkom. De entree is 2 euro per persoon (1 euro voor kinderen onder de 10 jaar), leden van Roll The Dice hoeven geen entree te betalen. We hebben deze keer de eerste reeks kratten weer mee. Klik hier om te kijken welke spellen er meekomen.

Hierbij ook nog een kaartje, de rode bol links is de De Nieuwe Band. De blauwe route is de optocht, deze begint omstreeks 13h30 linksonder op het kaartje en eindigt om 17h00 rechtsboven.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Bereikbaarheid spellenzondag 26 februari”

  1. Voor wie in Veldhoven niet bekend is…. Dat de optocht van Veldhoven-dorp naar Zeelst gaat, betekend op het kaartje “van links onder naar rechts boven”.

Reacties zijn gesloten.