Between Two Cities XXL

Op 19 maart 2017 is het weer Zuiderspel. Ook dit jaar verzorgt Roll The Dice weer het themaplein. Er is gekozen voor het thema “Spannende Steden”. Met dit thema in gedachten hebben we het idee opgepikt om het spel Between Two Cities te gaan spelen. Normaal is dit spel met 7 spelers te spelen. Sommige versies van het spel gaan tot 14 spelers. Dit hebben we al eens getest bij Roll The Dice, met groot succes. Aangezien we meerdere mensen met het spel kennis willen laten maken, willen we het graag een keer spelen met zo’n 45 à 50 spelers. Met dank aan Zuiderspel hebben we genoeg speelruimte gekregen om dit te kunnen doen.

Voor zover wij weten, en we hebben dit nagevraagd bij de uitgever, is het de eerste keer dat het spel met zo’n grote groep gespeeld gaat worden. Dus wil je onderdeel uitmaken van deze unieke ervaring … schrijf je dan in via onderstaand inschrijvingsformulier.
Met dank aan Stonemaier Games mogen we ook een exemplaar van Between Two Cities weg geven aan de winnaar!

Schema:

16h15 aanvang
16h30 Uitleg spelregels
16h45 Start van het spel
17h30 Einde van het spel
17h45 Prijsuitreiking

Hoe gaat het in zijn werk:

Het spel speelt in 3 rondes waarbij elke ronde ongeveer aan elkaar gelijk is. Normaal is de speelduur voor het hele spel zo’n 15 tot 20 minuten. Ik neem aan dat we met 50 spelers wel wat extra tijd moeten inruimen.
In verband met de planning is inschrijven voor deze activiteit nodig; dit kan via het inschrijvingsformulier. Deelnemen aan deze speelsessie is gratis, je moet uiteraard wel de toegang tot Zuiderspel betalen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice