Catan Big Game

Afgelopen zondag vond de Catan Big Game plaats. Dit was de poging om het wereldrecord Catan spelen in Nederlandse handen te krijgen. In het verslag op de site van 999 Games kan je lezen of het gelukt is.

Roll The Dice heeft aan dit evenement meegeholpen door vrijwilligers te leveren. 13 van onze leden en 8 medewerkers van 999 Games hebben de dag in goede banen geleid. Er komt van alles kijken bij een dergelijk evenement. Zo hebben we vooraf 250 tafels en 1300 stoelen klaargezet, 1300 goodiebags gevuld en het speelmateriaal op alle tafels klaargelegd.

Nadat de spelers zich geregistreerd hadden bij de 999 medewerkers, werden ze door Roll The Dicers naar hun stoelen gedirigeerd. Tijdens het spelen was iedereen druk met de communicatie tussen de schaduwborden, het beantwoorden van spelersvragen, de dobbelsteenworpen communiceren, de beurttimer instellen en achter de schermen alvast opruimen.

Tot slot moest er nog even geknald worden bij het opruimen om alle tafels en stoelen weer op karren te laden. En de zalen te vegen zodat de ruimtes schoon opgeleverd konden worden.

Het was een zeer vermoeiende dag maar we hebben ons ook zeer vermaakt. En aan het einde hebben zowel de organisator als de directeur van 999 Games ons persoonlijk bedankt voor al het werk dat we verzet hebben. Kortom volgens mij mogen we een succesvol evenement toevoegen aan onze lijst.