Voorjaarsbeurzen

Sinds enkele jaren zijn er niet alleen spellenbeurzen in het najaar, maar komen er meer en meer beurzen in voorjaar. Hierbij alvast een lijstje met enkele beurzen waaraan mensen van Roll The Dice een bezoek zullen brengen.

Zuiderspel

10 jaar geleden zag deze beurs het licht, toen nog onder de vlag van Roll The Dice. Sinds dit jaar is Zuiderspel een tweedaagse beurs geworden. Roll The Dice zorgt al vanaf het begin voor het themaplein, dat is ook dit jaar niet anders.
Wanneer: 24 t/m 25 maart 2018
Waar: NH Koningshof – Veldhoven
Meer info: Zuiderspel.nl

Sp!eleWahnsinn

Tijdens deze kleinschalige beurs wordt onder andere het Duitse kampioenschap Bordspellen gehouden. Vele Duitse uitgevers hebben daar een stand waar ze hun nieuwste spellen laten zien, vaak zijn er ook al prototypes te spelen van spellen die later in het jaar tijdens Spiel uitkomen.
Wanneer: 25 t/m 27 mei 2018
Waar: Kulturzentrum – Herne (DE)
Meer info: SpieleWahnsinn

UK Games Expo

Het wordt dit jaar de 12de editie van de UK Games Expo, maar de eerste keer dat we deze beurs gaan bezoek. Dus heel veel kunnen we er op dit moment nog niet van zeggen.
Het is de grootste spellenbeurs van Engeland en zowat alle grote uitgevers zullen vertegenwoordigd zijn.
Wanneer: 1 t/m 3 juni 2018
Waar: NEC en Hilton Hotels – Birmingham. (UK)
Meer info: UKGamesXxpo.co.uk/

Als je zelf nog een interessante beurs weet die in het voorjaar wordt gehouden, kan je deze hieronder in een reactie plaatsen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Voorjaarsbeurzen”

Reacties zijn gesloten.