Aanmelden spellenavonden

We kregen regelmatig de vraag van verschillende mensen of we hen konden verwittigen als we een volgende spellenavond hebben. Aangezien we (nog) niet met een mailingsysteem werkten was dit niet eenvoudig. Inmiddels hebben we voor onze mailings MailChimp in gebruik genomen. Dit systeem werkt makkelijk en hier kunnen we dit soort mails makkelijk in plannen. Dus wil je ongeveer een week voor een speelmoment een mailtje ontvangen als reminder? Vul dan onderstaand formulier in.

Deze gegevens zullen we dan ook enkel hiervoor gebruiken. Afmelden kan altijd makkelijk via de link in de mail die je ontvangt.

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates requiredStuur me een aankondiging voor:

Roll The Dice zal deze gegevens enkel gebruiken om een volgende speelmoment aan te kondigen. Bevestig door hieronder het vak bij mail aan te vinken.


Je kan ten alle tijden je gegevens wijzigen en verwijderen. Kijk onderaan de mails voor een link om je uit te schrijven. Je kan ook altijd contact opnemen met ons door te mailen naar info@rollthedice.nl.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Aanmelden spellenavonden”

  1. Gemak dient de mens die niet in staat is de speldata bij het verschijnen ervan gewoon even in de agenda te noteren…. 🙂

Reacties zijn gesloten.