RTD op Spellenspektakel 2018

Traditiegetrouw vindt het Spellenspektakel plaats twee weken na Spiel. Achter de schermen zijn we bij Roll The Dice ons daar volop voor aan het voorbereiden.

Op 10 en 11 november kan je in Eindhoven nog een spelletje spelen of alvast je sinterklaas inkopen doen.

Traditiegetrouw verzorgt Roll The Dice ook dit jaar weer een spellenplein waar je de nieuwe aanwinsten van Spiel kan komen spelen. Maar er is natuurlijk ook ruimte voor Gouden Ouden spellen, die je gemist hebt toen ze uitkwamen. Of misschien wil je heel iets anders uit onze collectie spelen? We zullen een gedeelte meenemen.

Als je al veel nieuwe spellen gespeeld hebt, kom dan ook een formulier invullen voor onze Top 30. Daarmee zijn leuke prijzen te winnen! En op die manier bepalen we wat het leukste nieuwe spel op de beurs is.

En als je nog niet veel gespeeld hebt, kom dan zeker even de Top 30 bekijken. Dan weet je in ieder geval welk spel je gespeeld moet hebben.

Tot op het Spellenspektakel!