Roll The Dice – 20 jaar

Vandaag 20 jaar geleden kreeg Raymond voor zijn 30ste verjaardag van zijn spellenvrienden een spellenclubje cadeau. De naam … Roll The Dice. Niemand had ooit kunnen dromen dat het zo’n succes zou worden. Wat ooit begon met vijf vrienden, vandaar ook de vijf dobbelstenen in het logo, is uitgegroeid tot een club met 172 leden. Roll The Dice is niet alleen in Veldhoven maar ook ver daar buiten een begrip geworden.

20 Jaar Roll The Dice moet natuurlijk gevierd worden. Aanstaande zaterdag, tijdens onze spellenavond, zullen we hier even bij stil staan. We zorgen dat er een stuk taart is voor bij de koffie. Rond 19.30 uur willen we een groepsfoto maken met alle aanwezigen en wie jarig is trakteert … voor onze leden hebben we nog iets leuks voorzien. Rond 20.00 uur willen we dan zorgen dat de spellenavond voor iedereen kan doorgaan en staat het spelen van spellen weer centraal.

Ook via deze weg nog …
Raymond gefeliciteerd met je verjaardag!

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

4 gedachten aan “Roll The Dice – 20 jaar”

  1. Van harte gefeliciteerd, zowel voor Raymond als voor het overige bestuur.
    Een erg mooie prestatie, om al zoveel jaren speelplezier te bezorgen aan ondertussen 172 leden.

  2. Gefeliciteerd voor het bestuur en Raymond in het bijzonder.
    Bedankt voor jullie jarenlange enthousiaste inzet voor ons aller spelplezier!

Reacties zijn gesloten.