Roll The Dice gaat verhuizen!

Het stond al een enige tijd op de agenda van de ALV en er werd regelmatig naar een update gevraagd maar eindelijk is de kogel door de kerk. Roll The Dice gaat verhuizen en nog wel dit jaar!

Vanaf de spellenavonden van 13 en 14 september 2019 gaan alle speelmomenten (jeugdavonden, volwassenenavonden en de zondagen) door in De Erikant, Norenberg 19 in Veldhoven. Een kaartje en een routebeschrijving zijn hier terug te vinden.

Een verhuizing brengt natuurlijk altijd veranderingen met zich mee. Bij De Erikant kunnen we niet meer onze eigen bar voeren waardoor een aantal consumptieprijzen zullen veranderen. Daarnaast zullen de volwassenenavonden korter worden omdat we al om 01.00 uur af moeten sluiten. Daar staat tegenover dat we binnen De Erikant genoeg ruimte krijgen om onze hele collectie spellen uit te stallen waardoor alle spellen elke avond beschikbaar zijn en we die niet meer bij elk speelmoment hoeven uit te pakken en in te pakken.

Bij de Nieuwe Band zullen we afsluiten met onze jaarlijkse barbecue op zondag 25 augustus. De inschrijving hiervoor zal binnenkort openen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Roll The Dice gaat verhuizen!”

  1. Goed geregeld. Fijn om duidelijkheid te hebben over de toekomst. De locatie ziet er ok top uit.

Reacties zijn gesloten.