Roll The Dice wint Grote Quiz

Roll The Dice neemt al 6 jaar deel aan de jaarlijks Grote Quiz van Veldhoven. Dit jaar verliep de quiz een beetje anders en was alles digitaal en zat iedereen thuis en niet gezellig met z’n allen bij elkaar. Dit zorgde voor een heel andere dynamiek en wat extra uitdagingen.

Afgelopen weken werden er al uitslagen bekend gemaakt en eind vorige week bleek dat we in de top 10 zaten. Toch wel met knikkende knieën zakte we af naar de De Schalm in Veldhoven, waar de teamcaptains van de top 10 uitgenodigd waren. Na wat leuke weetjes over deze editie werd de top 3 bekend gemaakt door Magic Mike.
Om de nummer 1 bekend te maken kwam er een grote rekensom te voorschijn, het resultaat werd opgeschreven, nog geen idee, totdat het blad omgedraaid werd en de getallen, woorden werden en er Roll The Dice stond.
Roll The Dice mag zich weer winnaar noemen van de Grote Quiz van Veldhoven. Bij deze winst hoort ook een mooi bedrag van 650 euro, deze gaat niet naar Roll The Dice, maar naar LOEK@YOU een stichting die kinderen en jongeren helpt als ze vastlopen.

Het AD heeft ook een artikel besteed aan de Grote Quiz van Veldhoven. Klik hier.

Meer over de grote Quiz via hun website.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Roll The Dice wint Grote Quiz”

  1. Gefeliciteerd! 1x winnen is knap, maar die plaats verdedigen is helemaal top! Volgend jaar is dan wel het doel al duidelijk 🙂

Reacties zijn gesloten.