Spiel 2021: De Opbrengst

De buit (van donderdag)
Na een jaar afwezigheid mochten we dit jaar weer naar het mooie Essen voor Spiel. Er was weer een beurs. En dat betekent ook dat er weer nieuwigheden te spelen en kopen zijn! Het zwaartepunt voor nieuwe spellen blijft toch, ondanks de logistieke problemen die de (spellen)wereld teisteren, bij Spiel liggen. En dus trok de bordspelcommissie wederom de werkkleding aan op zoek naar nieuwe interessante spellen om aan de collectie toe te voegen.
Tijdens de beurs hebben we de website en de BoardGameGeek collectie al bijgewerkt, maar hierbij nog eens een nette lijst van de nieuwe spellen en hun uitgevers die we in de Roll The Dice collectie mogen verwelkomen:

Het valt op, dus ik zal de vraag vast beantwoorden: ja, we hebben een hele goede relatie met de mensen van Horrible Guild.
Zoals altijd zijn de spellen toegevoegd aan de collectie op de website, en worden binnenkort ook fysiek toegevoegd aan de ’nieuw in de collectie’ plank. Om iedereen de kans te geven al dit moois te spelen, zijn de spellen tot het einde van het jaar nog niet uit te lenen. Een groot deel wordt ook weer meegenomen naar onze stand op het Spellenspektakel.

Uiteraard willen we al onze bevriende uitgevers hartelijk bedanken! Zonder hun vrijgevigheid en hulp door sommige spellen gratis of met korting weg te geven, had deze lijst nooit zo lang kunnen zijn!
En als laatste wil ik namens de bordspelcommissie iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd in de voorbereiding door op onze BGG Geeklist spellen toe te voegen.
Vragen, opmerkingen, of klachten? Zet ze in de comments of mail games@rollthedice.nl.

Save the date!

Eén gedachte over “Spiel 2021: De Opbrengst”

Reacties zijn gesloten.