Zuiderspel: nieuwe datum

Vanochtend is bekend gemaakt dat Zuiderspel een maand later doorgaat dan gepland. Meer bepaald op 23 en 24 april 2022. De reden zal wel niet als verrassing komen … covid-19. Door alles een maand op te schuiven hopen ze op wat meer vrijheden en is er extra tijd om alles goed te organiseren.
Voor de toegangskaart zal er dit jaar uitsluitend met een online verkoop gewerkt wordt, welke eind maart via de site van Zuiderspel start.

Natuurlijk zal ook Roll The Dice weer met een stand aanwezig zijn. Vermoedelijke zullen ook verschillende uitgevers en de organisatie van Zuiderspel extra handjes zoeken. De leden krijgen hiervoor vanzelf een mailtje als hier meer over bekend is.

We zijn erg blij te horen dat we niet nog een jaar moeten wachten op deze gezellige beurs in onze eigen achtertuin.

Meer informatie: www.zuiderspel.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice