Playtest Scrimmage op 9 juli

Aanstaande zaterdag, 9 juli, staat onze volgende spellenavond gepland. Tijdens deze avond komen de bedenkers van het spel “Scrimmage!” langs. Het spel is nog in ontwikkeling en men wil graag feedback krijgen om zo het spel te verbeteren. Eigenlijk kunnen ze het beter zelf zeggen …

“Strategisch, snel en bovenal erg leuk! Vol trots willen wij 9 juli voor het eerst Scrimmage met jullie spelen. Scrimmage is een nieuw bordspel wat nog middenin de ontwikkelingsfase zit en bij deze ontwikkeling kunnen we jullie hulp wel gebruiken! Scrimmage is het beste te vergelijken met een kruising tussen Stratego en boter kaas en eieren. Het is een spel wat op verschillende niveaus gespeeld kan worden dus het bied voor iedereen vermaak. Is jouw interesse nou gewekt? Kom dan even bij ons langs en dan leggen we je graag het spel uit. Tot dan!”

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice