Voorverkoop Spiel ’22

Begin oktober, 6 tot en met 9 oktober om precies te zijn, vindt Spiel weer plaats in de Messe van Essen, Duitsland. Spiel is de grootste spellenbeurs ter wereld. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en kaartjes kosten zo’n 19 euro per dag.

Ze hebben ook al aangekondigd dat het dragen van een mondkapje verplicht zal zijn in alle binnenruimtes. Er wordt aangeraden enkele dagen voor de beurs de site te bekijken voor de actuele covid-maatregelen.


Via onderstaande link kan je entreekaarten voor Spiel’22 kopen. Hier staan ook alle regels wat betreft de toegang tot de beurs.
www.spiel-messe.com/ (Engels/Duits)

Tijdens de beurs zelf zal er bij ingang oost ook nog een kaartverkoop zijn.

PS: Vergeet niet dat er groene milieusticker voor de auto nodig is om het beursgebouw makkelijk te kunnen bereiken. Via de Stad Berlijn kan je deze makkelijk online bestellen. Levering duurde bij mij (2020) ongeveer 10 dagen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

4 gedachten aan “Voorverkoop Spiel ’22”

 1. Ik had inderdaad al gezien dat het dragen van een mondkapje verplicht zal zijn.
  Ik begrijp dat en vind het ook verstandig maar zo’n lange tijd met een mondkapje op lopen ga ik niet doen dus sla ik dit jaar helaas nog over.

  1. Begrijpelijk. Ik moet ook wel zeggen dat het me vorig jaar niet eens zo tegenviel, maar inderdaad een keertje meer naar buiten.
   Vorig jaar was het algemeen ook erg rustig op de hele beurs, ik verwacht het dit jaar een stuk drukker.

   We gaan ons best doen om het beste van de beurs naar Veldhoven te brengen, kan je met ons mee nagenieten van al het moois uit Essen.

 2. Dat is jullie wel toevertrouwd dus dat nagenieten gaat zeker lukken.
  Komt er nog een BGG lijst van RtD waarop we de spellen die ons interessant lijken kunnen toevoegen?

Reacties zijn gesloten.