Spiel ’22 – de voorbereidingen

De zomervakantie komt tot een einde en dat is normaalgezien het startsein om alle voorbereidingen te treffen voor de najaarsbeurzen met als hoogtepunt Spiel, 6 tot 9 oktober.
De kaartverkoop is inmiddels gestart: site van Spiel.

Ook bij Roll The Dice zijn we volop met de voorbereidingen bezig.

Op Boardgamegeek en Tabletop Together zijn de eerste nieuwigheden al aangekondigd. Aangezien ook wij door de bomen het bos niet meer zien in alle nieuwigheden, houden voor Roll The Dice ook een lijst (geeklist) bij op Boardgamegeek. Hier komen de spellen te staan waarvan wij denken dat ze in de collectie van Roll The Dice horen. Met wij bedoelen we natuurlijk alle leden.
Dus vind je ergens een nieuw spel dat we zeker moeten bekijken kan je het aanvullen op de lijst op Boardgamegeek. Met de spellencommissie bekijken we deze lijst regelmatig.

Heb je geen account op Boardgamegeek, geef dan je suggesties door aan de spellencommissie via: games@rollthedice.nl

Even wat links:

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

3 gedachten aan “Spiel ’22 – de voorbereidingen”

  1. Heeft de bordspelcommissie al een lijst met spelen die de moeite waard zijn om op te zoeken tijdens Essen? Of is er al een ‘verlanglijstje’ gemaakt?

    1. humor, na het plaatsen van mijn reactie zie ik de link ineens wel staan. Opmerkingen weghalen gaat zeker niet?

      1. De commissie gebruikt als basis de BGG lijst die door alle leden aangevuld mag worden. We gaan niet achter alle spellen van deze lijst aan, maar maken er een selectie uit. De contacten met de uitgevers zijn ondertussen ook al aangeschreven en er komen weer een heel aantal mooie spellen bij in de collectie.

Reacties zijn gesloten.