Michael Bruinsma overleden

Gisteren kregen we onderstaand bericht vanuit 999 Games. We kennen Michael als iemand met een hart voor (bord)spellen. Hij heeft mee de bordspellen, zoals we die nu kennen, groot gemaakt in Nederland.
Hij zal gemist worden.
Namens Roll The Dice willen we zijn familie, vrienden en ook alle medewerkers van 999 Games heel veel sterkte toewensen in deze tijd.

Met droefenis delen we mee dat Michael Bruinsma, oprichter en directeur van 999 Games, op 3 oktober is overleden aan een ernstige ziekte. Zoals hij zijn hele leven heeft gevochten voor alles wat hij heeft bereikt, deed hij dat ook om weer gezond te worden. Helaas heeft hij de ongelijke strijd niet kunnen winnen.

Michael Bruinsma is altijd gek van gezelschapsspellen geweest. Nadat hij jarenlang vanuit zijn eigen huis spellen verkocht, zorgde de opbrengst van het verzamelkaartspel Magic: The Gathering ervoor dat hij zijn droom kon verwezenlijken. Hij startte zijn eigen spellenuitgeverij met als doel de Nederlandse spellencultuur te veranderen. En dat lukte hem met verve.
999 Games groeide onder zijn bezielende leiding uit tot marktleider in de spellenbranche. Honderden titels werden uitgebracht, waaronder absolute toppers als Catan, Carcassonne, 30 Seconds, Halli Galli en Regenwormen.

999 Games is Michael Bruinsma dankbaar voor al zijn werk en inzet en zal hem enorm missen. Volgens zijn gedachtengoed zal 999 Games worden voortgezet en doorgaan met het uitbrengen van spellen voor alle doelgroepen om het speelplezier naar de Nederlandse tafels te brengen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice