Playtest Galactic Alpha op 12 november

Na een druk Spelenspektakelweekend vorige week hebben we dit weekend weer onze gewone speelmomenten. Op zaterdag kom Laurent met zijn spel Galactic Alpha langs. Dit is nog een prototype. Bij een prototype hoort natuurlijk uitvoerig testen. Dus wil je dit spel testen, dit kan aanstaande zaterdag vanaf 19.00 uur.

Hieronder wat uitleg en een filmpje over het spel:
Galactic Alpha is een strategisch bordspel voor ruimtekolonisatie.

Nadat de meeste van haar hulpbronnen zijn uitgeput, stuurt de aarde kolonisatieteams om de planeten rond de Octon-15 asteroïdengordel te exploiteren. De teams moeten vuurkracht, wetenschap en handel in evenwicht brengen om zich zo snel mogelijk te ontwikkelen en tegelijkertijd weerstand te bieden aan de groeiende agressie van buitenaardse wezens…

Trailer:

Spelers: 2-5 | Duur: 30 minuten per speler.
Interactie: 3/5 | Strategie: 5/5 | Geluk: 1/5.
Mechanismen: grondstof beheer, gebiedscontrole, deckbuilding.

Daarnaast hebben we deze maand ook weer de spellen van de Pegasus Spieletage te spelen.
Het zijn: Caldera Park, Monster Inn, KuZOOka en Rccoon Robbers.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice