Verslag Spiel 2022: Thijs

Mijn Essen was dit jaar een goed voorbereid en wist naar ik naar wou kijken. Dit resulteerde met begin in rij staan voor de weinige exemplaren van “Cat in a box”, deze kreeg ik gelukkig te pakken. Daarna op donderdag al veel spellen kunnen spelen, daarbij ook weer nieuwe rij waar ik vrijdag ochtend in moest staan voor “Turing machine”. Vrijdag deze ook te pakken gekregen die dag ook lekker rest van beurs verkent.

Zaterdag meeste van lijst gedaan lekker rondgekeken en gespeeld, die dag geen rij en nog enkele mooie tekeningen gescoord. Op laatste dag besloten in rij te gaan staan voor “12 river” pre-orders die werden vrij gegeven, had genoeg tijd, ook later nog leuk abstract strategie spel gespeeld “Bikido”, beide niet op lijst.

Naar 4 dagen leuke buit gescoord en genoten van de beurs. Hiernaast een foto, “Ark Nova” daar opgehaald maar had anders zeker plekje in top 10 en “Oak” inmiddels ook gekocht. Meer rijen dan normaal gestaan, maar blij met de opbrengsten van de rijen.

Mijn top 10

  1. Cat in the Box
  2. Precognition
  3. First Rat
  4. Atiwa
  5. Bikido
  6. Turing Machine
  7. Oak
  8. 12 Rivers
  9. Old London Bridge
  10. Powerline

Bekijk hier het verslag van Spiel 2022 van Bart.
Bekijk hier het verslag van Spiel 2022 van Pieter.