Spiel 2023: De Opbrengst

Van 5 tot en met 8 oktober trok de hele bordspellenwereld weer naar het Duitse Essen voor ’s werelds grootste bordspellenbeurs: Spiel Essen. Deze beurs is al jaar en dag het grootste inkoopmoment voor de Roll The Dice collectie. Tijdens de beurs hebben we de website al steeds bijgewerkt zodat ook de thuisblijvers op de hoogte konden blijven van alle nieuwigheden. Maar hierbij de officiële lijst met nieuwe spellen voor de Roll The Dice collectie:

Ik heb de statistiek niet bij de hand, maar het voelt als de grootste Spiel buit ooit. En we zijn nog niet klaar, want er zijn nog plannen om een aantal titels online aan te schaffen die we op Spiel gemist hebben.

De buit op vrijdagavond

Zoals altijd zijn de spellen toegevoegd aan de collectie op de website, en worden binnenkort ook fysiek toegevoegd aan de ’nieuw in de collectie’ plank. Om iedereen de kans te geven al dit moois te spelen, zijn de spellen tot eind januari nog niet uit te lenen. Een groot deel wordt ook weer meegenomen naar onze stand op het Spellenspektakel.

Uiteraard willen we al onze bevriende uitgevers hartelijk bedanken! Zonder hun vrijgevigheid en hulp door sommige spellen gratis of met korting weg te geven, had deze lijst nooit zo lang kunnen zijn!
En als laatste wil ik namens de bordspelcommissie iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd in de voorbereiding door op onze BGG Geeklist spellen toe te voegen.
Wil je zelf ook meedenken welke spellen voor Roll The Dice interessant kunnen zijn? Houd dan de aankondiging voor de 2024 lijst in de gaten (je mag ook niet-Spiel releases toevoegen!) of neem contact op via games@rollthedice.nl

Eén gedachte over “Spiel 2023: De Opbrengst”

  1. Erg mooie opbrengst!
    Bedankt weer spelcommissie voor de inzet en moeite die jullie doen om ons, de leden van RtD, speels bezig te houden op de spelmomenten. Veel respect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.