World of Warcraft Miniatures op 18 November

Na World of Warcraft: The BoardgameWorld of Warcraft Trading Card Game en World of Warcraft: The Adventure Game komt er nu: World of Warcraft Miniatures Game. Dit spel bestaat uit voorbeschilderde miniaturen, dobbelstenen en een speelmat.

Van de PS Games website:

De World of Warcraft miniaturen zullen zeer gedetailleerd en tevens voorbeschilderd zijn. De prachtige miniaturen staan op een speciaal UBase plateau wat zorgt voor een functioneel speelstuk. Bovendien maakt de Miniatures Game gebruik van een spannend en eindeloos speltype dat gebaseerd is op Base10 game engine.
Kortom, de World of Warcraft miniaturen hebben alles in zich om, net zoals andere World of Warcraft producten, uit te groeien tot een aanvulling van je World of Warcraft collectie!

Het spel komt in Nederland uit op 18 November. Voor meer informatie zie:

Eén gedachte over “World of Warcraft Miniatures op 18 November”

  1. Ik heb een demo van dit spel gespeeld in Essen, en het voelt nogal goedkoop aan. De miniaturen zijn nogal breekgevoelig, van goedkoop plastic en vallen voortdurend uit elkaar. De bedoeling van dit spel is te vergelijken met een PvP Battleground bestaande uit ongeveer 64 vakjes (meen ik me te herinneren). Het spel is initieel bedoeld voor 2v2 (2 minaturen tegen 2 minaturen) maar kan ook 3v3. Je kan elk poppetje per beurt 1x verplaatsen en 1x aanvallen. Het hangt van het poppetje af of hij melee of magic kan doen. Als je een poppetje van de tegenstander dood krijgt komt hij in de “graveyard” en kan pas na een paar beurten weer meedoen, en je krijgt een aantal victorypoints. Van te voren spreek je af hoeveel victorypoints je nodig hebt om te winnen. Het is allemaal vrij simpel (lees te simpel) opgezet. Het enige wat leuk is, is dat als je een aanval doet, je poppetje een aantal beurten niets kan doen. Dus je moet goed bedenken wat voor soort actie je doet, want je poppetje is dan een aantal beurten kwetsbaar.

Reacties zijn gesloten.