Spellenspektakel 2008

Dit weekeinde ben ik op het Spellenspektakel in Zwolle. Het is vandaag begonnen en zal duren tot zondag 13 november. Dit betekent dat er minder updates op deze website zullen zijn. Wanneer ik iets interessants op het Spellenspektakel zie, dan zal ik proberen dit bericht bij te werken. Als je al geweest bent, plaats dan een reactie met je ervaringen.

Update 15-11-2008 21:30

Ik ben nu net terug van het SpellenSpektakel. Er heerst een gezellige rustige sfeer, en er zijn ook veel interessante aanbiedingen. Maar er zijn niet zoveel bezoekers. Ik ben benieuwd of dat morgen beter zal zijn. Zie mij super korte impressie hieronder.

Voor een uitgebreid verslag lees “Spellenspektakel: spelen maar!” op de website van de krant deStentor.

Update 16-11-2008 22:00

Ik ben terug van het SpellenSpektakel. Het was vandaag wat drukker dan gisteren. Ik heb vandaag Lungarno gespeeld, zoals ik van plan was. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik er van vind. Ik snap dat het met Carcasonne vergeleken wordt. De vorm en achterkant van de tegels zijn hetzelfde. In plaats van horigen plaats je handelaren. Je telt punten wanneer een gebied afgebouwd is, en je hebt een eindtelling. Toch is het een totaal ander spel. Ik weet nog niet of ik het leuk vind, maar voordat ik een definitief oordeel geef, zal ik het nog een aantal keer moeten spelen.

Ik heb niet veel gekocht, alleen maar Carcassonne: Burgemeester en Abdijen en Black Stories.

Op het SpellenSpektakel forum zijn o.a. de volgende onderwerpen over het SpellenSpektakel 2008 te vinden:

Verder is er hier ook nog informatie te vinden:

Eén gedachte over “Spellenspektakel 2008”

  1. Gisteren zijn we er geweest (Hanneke, Paul en Remco). Het is een stuk gezelliger aangekleed dan vorig jaar. Wel minder stands. Het had met gemak in het beusgebouw in Eindhoven gepast. We hebben “In the name of the Rose” en “Diamonds Club” van Ravensburger gespeeld. Beide zijn goed bevallen.

    In the name of the Rose kan Woendag worden gespeeld , daar Paul en Remco beide een exemplaar hebben gewonnen tijdens de beurs . Het was al helemaal een topper voor beide, omdat ze ook bij het inleveren van het enquete formulier van Roll the Dice in de prijzen vielen.

    Al met al een geslaagde dag.

    Remco

Reacties zijn gesloten.