Rope

rope-box-frontRope is een nieuw behendigheids- en puzzelspel ontworpen door Ted Cheatham. Het wordt vergeleken met Rasende Roboter omdat de spelers zo snel mogelijk moeten proberen dezelfde opdracht als eerste uit te voeren. De opdracht is om drie gekleurde touwtjes en een ring in dezelfde configuratie te brengen als de afbeelding van een willekeurig getrokken kaart. Als je dat als eerste doet, dan krijg je de kaart. Degene die op het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel.

Het spel is voor 7 jaar en ouder, kan gespeeld worden door 2 tot 4 spelers en wordt uitgegeven door Jolly Roger Games.

Omdat het spel vergeleken wordt met Rasende Roboter, vroeg ik me af of het misschien geschikt zou kunnen zijn als puzzel op deze website. Daarom heb ik contact opgenomen met de ontwerper. Hij denkt dat Rope waarschijnlijk niet geschikt is als puzzel. Ted Cheatham vertelde ook bezig te zijn met een ander spel dat zeer geschikt zal zijn voor de wekelijkse puzzel. Hopelijk horen we daar binnenkort meer over.

Voor meer informatie zie:

  • BoardgameGeek: Rope
  • Jolly Roger Games: Rope

2 gedachten aan “Rope”

  1. Ik begrijp dat de robotpuzzel worrdt opgheven en daarvoor in de plaats een andere puzzel komt
    Ja, een nieuwe puzel is altijd interesant.
    Wanneer is de eerst puzzel te bewonderen?

    1. We zijn altijd op zoek naar eventuele andere puzzels. Dus de puzzel blijft gewoon bestaan. Wat betreft de puzzel gebaseerd op het nieuwe spel van Ted Cheatham, daar zullen we nog even op moeten wachten, omdat het spel nog niet eens een producent heeft.

Reacties zijn gesloten.