Toekomstige Battlelore uitbreidingen

battlelore-heroes-sorceress-mounted-thiefAls we ‘For Troll and Country‘ niet meerekenen (die ik nog steeds niet heb kunnen bemachtigen), is het meer dan een jaar geleden sinds de laatste serieuze Battlelore uitbreiding genaamd ‘Scottish Wars‘. Op het Fantasy Flight Games Forum heeft Richard Borg meer details vrijgegeven over de toekomstige Battlelore uitbreidingen. Hij vertelt dat er dit jaar drie uitbreidingen op de markt zullen komen.

Waarschijnlijk zal de eerste uitbreiding ‘Battlefield Heroes’ heten. Deze uitbreiding introduceert helden die in de loop van een aantal avonturen nieuwe vaardigheden en voorwerpen kunnen verdienen. Over de twee andere uitbreidingen (________ ____) en (______ ____) is nog geen informatie beschikbaar.

Een heleboel nieuwe andere uitbreidingen zijn al getest. Zo zijn er meer dan 10 nieuwe legers ontwikkeld, zoals een Orken leger, een Reptielen leger en een Necromancer Skull leger. Richard Borg zegt dat het met zoveel materiaal begrijpelijk is dat Fantasy Flight Games moeite heeft om de volgende te publiceren uitbreiding te kiezen.

Voor meer informatie lees het bericht van Richard Borg op het Fantasy Flight Games Forum.