Eindhoven Guild organiseert de Vierde Oorlogsdag

oorlogsdag-eindhoven
Napoleonic Wars tijdens een Oorlogsdag

Leden van het Eindhoven Guild op BoardGameGeek organiseren op 3 mei 2009 de vierde Oorlogsdag in het Broeinest te Eindhoven. De Oorlogsdag is voor liefhebbers van wargames en toegankelijk voor mensen binnen en buiten de regio. Het is wel verstandig om je van tevoren aan te melden. Je kunt ook suggesties doen over welke spellen je wilt gaan spelen, zolang het maar echte wargames zijn.

Het evenement loopt van 11:00 in de ochtend tot ongeveer 23:00 in de avond. De deelnamekosten worden bepaald door de zaalhuur te delen door het aantal deelnemers, dat zal resulteren in een prijs van minder dan €5,00.

Voor alle details bekijk de aankondiging op het forum van het guild: Vooraankondiging: Vierde Oorlogsdag, 3 mei.

Het Eindhoven Guild is een groep op BoardGameGeek, een Engelstalige community website voor bordspellen en wargames. De Oorlogsdagen zijn vanuit deze guild ontstaan. Dit betekent niet dat het Eindhoven Guild alleen maar voor wargamers is, ook bordspelliefhebbers zijn hier welkom. Dus als je interesse hebt in bordspellen of wargames, wordt dan lid van het Eindhoven Guild op BoardGameGeek.