Bestel alvast je kaartjes voor het Spellenspektakel 2009

spellenspektakel-2009Het Spellenspektakel is er vroeg bij dit jaar. Je kunt nu al je kaartjes bestellen via internet. Als je dit doet, krijg je € 3,50 vroegboekkorting. Daarbij moet je pér ticket € 1,65 administratiekosten betalen. Dus je kaartje van € 12,00 kost dan nog maar € 10,15.

Er is ook een speciale gezinskaart geïntroduceerd waarbij je voor € 31,65 met 2 volwassenen en 2 kinderen (tussen de 5 en twaalf jaar) het evenement kan bezoeken.

Voor een overzicht van alle tarieven, ga naar de Online entreekaarten bestellen voor het Spellenspektakel pagina en klik dan op de doorgaan knop onderaan de pagina. Ga voor algemene informatie naar de website van het Spellenspektakel.

Dit jaar duurt het Spellenspektakel maar twee dagen in plaats van drie. Dus de vrijdag is vervallen. De 18e editie van het Spellenspektakel zal plaatsvinden op zaterdag 14 november en zondag 15 november 2009 in de IJselhallen Zwolle.

2 gedachten aan “Bestel alvast je kaartjes voor het Spellenspektakel 2009”

  1. Vorig jaar binnen gebluft aan de kassa met de ducosim pas. Vindt korting gevn en administratiekosten rekening brengen …….

    En vorig jaar stonden in lokale kranten kortingsbonnen die gewoon 3, 50 euro korting gaven aan de kassa

  2. Ik vind het ook vreemd. Eerst 3,50 korting geven en dan weer 1,65 kosten betalen. Als je dan later ziet dat je met een bon uit de krant 3,50 kassakorting kan krijgen, dan voel je jezelf misleid. Als je 1,65 kosten zou moeten betalen voor je hele bestelling (meerdere kaartjes) dan kan ik me er nog wat bij voorstellen.

    Misschien toch maar niet via internet bestellen dan. We zien wel of er weer kortingsbonnen in de krant komen.

Reacties zijn gesloten.