Nieuw in de Speel-o-Theek

Steam_Box_Lid_NL.qxp999 Games heeft het spel Stoom: Rails, roem en rijkdom van Phalanx Games aan de Speel-o-Theek gedoneerd. Het spel is ontworpen door Martin Wallice, bekend van spellen zoals als Age of Steam, Conquest of the Empire en Runebound. Stoom kan gezien worden als een nieuw variant van Age of Steam. Van de 999 Games website:

Steam is een ambitieus bordspel voor spoorwegbaronnen in de dop. Het speelbord is tweezijdig: er is een variant voor 3 of 4 spelers dat zich afspeelt in Noordoost Amerika, en een voor 5 of 6 spelers in het Ruhrgebied. De spelers beginnen klein en bouwen voortdurend aan hun zakelijk imperium. Er ontstaat een wijdvertakt spoorwegnetwerk, dat op den duur allerlei steden en metropolen met elkaar verbindt.

André heeft het spel Smugglers of the Gallaxy aan de Speel-o-Theek gedoneerd. In dit spel moet je als kapitein van een vrachtruimteschip vijandige ruimteschepen ontwijken, ontsnappen aan ruimtemonsters en premiejagers uit je buurt houden. Handel goederen op verschillende plaatsen in de ruimte, werk voor topmisdadigers of steel goederen van anderen. Het grote geld is voor degenen die hun goederen voorbij de planetaire ruimtedouanestations kan smokkelen. Met dit geld kun je jouw vrachtruimteschip verbeteren en andere speciale instrumenten kopen. In dit spel heb je vele mogelijkheden waardoor het interessant blijft.

Voor meer informatie zie: