18e editie van het Spellenspektakel

spellenspektakel-2009De nieuwsbrieven vliegen om mijn oren (drie). Dit weekend wordt de volgende editie van het Spellenspektakel gehouden. Ook deze keer wordt die gehouden in de IJselhallen in Zwollen. En om het bezoekersaantal wat te verhogen hebben ze het dit jaar gecombineerd met het Springkussen Speelparadijs. Ik denk dat ik de combinatie met de het Miniatuur & Modelbouwspektakel van vorig jaar leuker vind.

Voor de bezoekers is het Spellenspektakel altijd een leuke dag waarbij er gelegenheid genoeg is om een aantal spellen uit te proberen en een paar leuke nieuwe spellen aan te schaffen. Het lijkt er wel op dat er ieder jaar minder verkoop stands zijn en ik hoop dat er op dit gebied genoeg te doen blijft.

Ik zal zelf deel uitmaken van de X610Z crew bij de 999 Games stand. Je kunt mij dus het hele weekend op het Spellenspektakel terug vinden. Kom langs als je dit nieuwe verzamelkaartbordspel van Nederlandse bodem wilt uitproberen. Of volg Spellenclub Eindhoven op Twitter, waar ik verslag zal doen van het evenement.

Verder is er het verenigingenplein met tien spelverenigingen. Er worden toernooien gehouden voor onder andere: Rubik’s Cube, Ticket to Ride, Rollit en Magic: The Gathering. Op zaterdag 14 november om 14 uur zal Agricola, de winnaar van de Nederlandse Spellenprijs, gehuldigd worden. En om 14:30 uur organiseert The Game Master een forum met als thema: ‘Waarom kan een bordspel nog steeds leuker zijn dan een computerspel?’.

Het Spellenspektakel wordt op zaterdag 14 november van 10 uur tot 18 uur en op zondag 15 november van 10 uur tot 17 uur gehouden in de IJselhallen te Zwolle. De entreeprijs is €12 voor volwassenen. Kijk voor meer informatie op de website van het Spellenspektakel.

Eén gedachte over “18e editie van het Spellenspektakel”

  1. Ik ga zondag een kijkje nemen, zal ook X610Z gaan bekijken. Misschien trekken ze met de springkussens meer gezinnen aan die anders met kinderen geen tijd hebben voor een spelletje.
    Bij Spiel is dat ook, alleen hebben ze daar wel ietsie meer zalen 🙂

    Tot zondag

Reacties zijn gesloten.