SpelAdvies 13: Stel zelf je speelbord samen

bordspellen-blogOp de Bordspellen blog is de dertiende aflevering verschenen van de SpelAdvies serie. Deze keer ben ik geïnterviewd om een speladvies te geven. Het thema is spellen met een steeds anders samengesteld begin bord. Het gaat om spellen waarbij het bord wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen waardoor de begin opbouw van het bord ieder spel anders is. In het interview adviseer ik vijf spellen en geef ik tot slot antwoord op de vraag hoe mijn ideale spelavond eruit zien.

In de SpelAdvies serie wordt er iedere keer iemand anders van een spellenclub gevraagd om aan de hand van een thema advies te geven. Je kunt een overzicht van alle interviews vinden op de SpelAdvies pagina van de Bordspellen blog.

Ga voor het volledige SpelAdvies naar de Bordspellen blog: Sfeervol spannend spelen na samenstellen speelbord

Eén gedachte over “SpelAdvies 13: Stel zelf je speelbord samen”

Reacties zijn gesloten.