Nationale Gezelschapsspel Onderzoek(je)

pile-of-gamesDe website Alle 10 Top is altijd op zoek naar nieuwe top tien lijsten. Zo hadden ze een Amerikaanse gezelschapsspellen top tien lijst gepubliceerd met de bekende klassiekers zoals Risk en Monopolie. Na een reactie van mij hebben ze de top tien van BoardGameGeek gepubliceerd. Maar een goede Nederlandse gezelschapsspellen top tien konden ze niet vinden. Daarom hebben ze nu hun eigen onderzoek naar het populairste Nederlandse gezelschapsspel gestart.

Dus ga naar het Nationale Gezelschapsspel Onderzoek en kies uw vijf favoriete gezelschapsspellen. Ik ben benieuwd of de lijst voornamelijk uit de oude klassiekers zal bestaan, of dat het meer nieuwe spellen zal bevatten.

Voor meer informatie ga naar: Oproep: kies je favoriete gezelschapsspel