Voorronde Ticket to Ride op de herfstbeurs van Ducosim

Ticket to Ride (doos)
Ticket to Ride (doos)

Days of Wonder, de uitgever van onder andere Ticket to Ride, organiseert een Wereldkampioenschap Ticket to Ride. Er worden nu acht voorrondes gehouden in de Benelux en de winnaars van de voorrondes zullen dan in mei tegen elkaar moeten spelen. De winnaar gaat naar de Wereldkampioenschappen in Parijs. Je kunt maar aan één voorronde meedoen. De eerst volgende voorronde zal gehouden worden tijdens de herfstbeurs van Ducosim, de Nederlandse spellenvereniging, op 12 december in Amersfoort.

Er zijn een aantal mooie prijzen te winnen:

En de prijzenpot is niet min: voor meer dan $50.000 aan prijzen worden verdeeld! Zo wint de landskampioen een weekendje Parijs om er deel te nemen aan het wereldkampioenschap, en krijgt meteen als trofee een TTR-treinset van 45 vergulden treintjes. Een set in zilver en in brons zijn voorzien voor de tweede en derde plaats. En de wereldkampioen, die krijgt een trip voor twee personen op de legendarische Oriënt Express.

Voor meer informatie zie: