Nederlandse versie Dominion Intrige

dominion-intrige-nederlandsDe Nederlandstalige versie van de eerste Dominion ‘uitbreiding’ is beschikbaar. Op de website van 999 Games – de uitgever van Dominion – is informatie over het spel geplaatst. Dominion Intrigue kan op zichzelf gespeeld worden, maar het kan ook gecombineerd worden met het basisspel voor nog meer combinaties.

Het is opvallend dat de Duitse variant voor de illustratie gebruikt is. Zou de ‘herdruk’ van de eerste Dominion ook deze variant gaan gebruiken? Want die twee illustraties passen zo mooi aan elkaar.

Het te hopen dat ze niet te laat zijn gekomen met deze uitbreiding. De meeste mensen die ik ken hebben al de Engelse Intrigue aangeschaft, en dat geld ook voor Dominion: Seaside – de tweede uitbreiding. Maar er zijn natuurlijk genoeg mensen die het spel nog niet kennen. Ook willen de kaarten nogal slijten door het schudden, dat is een andere reden waarom sommigen ook een vers exemplaar nodig zullen hebben.

Eén gedachte over “Nederlandse versie Dominion Intrige”

  1. Ik ben helemaal voor de nieuwe afbeelding op de herdruk. Die oude afbeelding verkoopt zichzelf niet aan mensen die het spel nog niet kennen :-/

Reacties zijn gesloten.