Test de eerste uitbreiding van X610Z

Concept Art Act II - Adrenaline - Element Shift
Concept Art Act II - Adrenaline - Element Shift

Het begint op te schieten met het ontwikkelen van de eerste uitbreiding voor X610Z, het unieke verzamelkaartbordspel van Brabantse bodem. Act II zal veel nieuwe elementen bevatten. Zo bevat het een nieuwe lifebase met een attack power van 5. Ook zal er een kaart zijn waarmee alle kaarten in het spel (behalve de lifebases) op de aflegstapel gelegd worden. Nog erger is dat er daarnaast een kaart zal zijn waarbij de gehele aflegstapel uit het spel verwijderd wordt. Als je dan ook weet dat er een nieuwe energiesoort bijkomt, genaamd Robiumm, en dat er twee nieuwe summon classes bijkomen (en van iedere class een extra nieuwe summon), dan wil je zeker gaan meedoen.

Een onderdeel van het ontwikkelen van een spel is het playtesten: het uitproberen van het spel door spelers. X610Z heeft als doel de input van spelers te vragen. Om dit te onderstrepen bieden ze spelers de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan het playtesten. Met het playtesten wordt gekeken of de kaarten niet te sterk zijn en of er geen vreemde combinaties ontstaan. Hiermee wordt het spel gefinetuned. Vanaf zondag 24 januari zullen er op zondagen en maandagen in de speelruimte van Gameforce playtests plaatsvinden waaraan iedereen mag meedoen. Dus als je wilt zien hoe het ontwikkelen van een spel in zijn werk gaat, of gewoon als eerste de nieuwe uitbreiding van X610Z wilt ervaren, schrijf je dan in op de website van X610Z.

De playtests zullen plaatsvinden op de volgende dagen in de speelruimte van Gameforce, Visserstraat 18a, Eindhoven. Deelname is gratis.

  • zondag, 24 januari van 12 uur tot 16 uur,
  • maandag, 8 februari van 19 uur tot 23 uur,
  • maandag 22, februari van 19 uur tot 23 uur,
  • zondag, 14 maart van 12 uur tot 16 uur,
  • zondag, 28 maart van 12 uur tot 16 uur,
  • maandag, 29 maart van 19 uur tot 23 uur.

Update: foute datum aangepast, 14 februari is 14 maart geworden.

(en van iedere Class een extra nieuwe summon)