Glory or Dishonour 2010

open Warhammer Ancient Battles toernooi

Historische miniatuur wargames vereniging Militia Brabantia organiseert voor de tweede maal een open Warhammer Ancient Battles toernooi. Dit toernooi zal in het weekend van 6 en 7 maart 2010 gehouden worden in buurthuis Kom In te Uden.

GoD 01

Er zullen drie veldslagen gespeeld worden op zaterdag en twee op zondag. Er wordt gespeeld met legers van 1500 punten in twee losstaande toernooien, nl. de Klassieke Oudheid en de Dark Ages. De entree bedraagt 25 euro, inclusief tweemaal een lunch en enkele versnaperingen.

Aldus de organisatoren:

“Wij kijken uit naar dit toernooi en zouden het fijn vinden als jij ook kunt komen. We doen ons best om er een gezellig weekend van te maken Dus houden we volgende in ons achterhoofd: we spelen voor het plezier. Een spelletje wordt pas goed gespeeld als beide spelers er plezier aan hebben.”

GoD 02
Er wordt een groot internationaal – België, Frankrijk, Duitsland, Engeland – gezelschap van spelers verwacht. De mogelijkheid om in te schrijven sluit op de 15e februari 2010 en er is plaats voor maximaal 50 spelers. Dus wees er snel bij!

Meer – engelstalige – informatie vind je hier!