Spellenslag Duo – Welke spellen wil jij spelen?

spellenslag-duo-logo-breedTwijfel je nog of je gaat meedoen aan Spellenslag Duo? Wil je misschien eerst weten welke tien spellen er gespeeld worden? Laat ons dan weten welke spellen je graag zou willen zien in de Spellenslag Duo spellenlijst. Je hoeft je dus niet in te schrijven om hierin een stem te hebben.

We hebben natuurlijk liever dat zoveel mogelijk mensen zich inschrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De spellenslag gaat door met een minimum van drie inschrijvingen. De hoofdprijs zal in dat geval een waarde van drie euro hebben.

Tot nu toe zijn de volgende spelsuggesties gegeven:

  • Dominion
  • X610Z
  • Martinique
  • De beer is los!

Stuur je spelsuggesties naar spellenslag@spellenclubeindhoven.nl. Voor meer informatie over de regels en inschrijving, ga naar de Spellenslag Duo pagina.