Ik heb een prijs gewonnen bij Identity Games

wildlife-weetjes-kwartetIk volg een aantal bordspel Twitter accounts. Zo ook die van Identity Games. Daar verscheen afgelopen donderdag een tweet van een prijsvraag. Ik heb een antwoord gegeven en zo een exemplaar gewonnen van het WildLife weetjes kwartet. Toch weer leuk. Ik bedank Identity Games voor dit spel dat ik dit weekeinde ontvangen heb.

Mijn twitter account is j0ran en ik volg de volgende (spelgerelateerde) mensen en bedrijven via Twitter. Welke volg jij?

X610Z_Existenz
Chaos [ X610Z ]

aldie
Scott Alden

BoardgameNews
W. Eric Martin

Bordspellen
Léon

SpellenclubEhv
Spellenclub Ehv

PSGAMES1994
PS-Games

Spelmagazijn
Ronald Hoekstra

Boardgamers
Stefan Braat

IdentityGames
Jeroen Nugteren

FFGames
Fantasy Flight Games

purplepawn
Purple Pawn

thedicetower
Tom Vasel

Zuiderspel

Sophistigames
Global Community

scottsturn
Scott Nicholson