Europees Kampioenschap D&D Miniaturen 2010

Bericht van het Nederlandse DDM Guild:

Het Europees Kampioenschap D&D Miniaturen komt eraan, doe jij mee?

Het Nederlandse chapter van het DDM Guild organiseert het toernooi op 26 en 27 juni in Utrecht. We hebben een druk programma: op zaterdag begint het Europees kampioenschapstoernooi. ’s Avonds is er een BBQ en de Community Draft (gratis en zeer geschikt voor nieuwe spelers, wel je eigen boosters & prijzen meenemen of kopen tijdens het toernooi). Op zondag spelen de finalisten van het kampioenschap, en de andere spelers kunnen kiezen uit een Arena toernooi en een sealed toernooi volgens de ‘oude’ regels. Daarnaast kun je gedurende het gehele toernooi spelen met de door WotC gesponsorde hoofdprijs: Orcus, prince of Undeath, in het scenario dat het DDM Guild zal uitbrengen. Over prijzen gesproken: de prijzentafel is compleet overladen met prijzen, zie de foto hieronder.

prizes-euro-ddm-2010

En dat is nog lang niet alles. Geprinte maps, regelboekjes, en nog veel meer boosters worden verwacht, en iedereen zal met handen vol spullen weglopen. Om het feest compleet te maken is er ook een presentatie van het DDM Guild, waarbij een van de mini’s van Lords of Madness zal worden bekend gemaakt!

Dus waar wacht je nog op? Boek je tickets zo snel mogelijk via onze website!