2 gedachten aan “Endeavor, Macao en Brass in de Speel-o-Theek”

  1. Vlotte beschrijving

    Endeavor: vlot spel in 7 ronden waarin je alles wilt doen maar beperkt bent in je mogelijkheden

    Macao: Spel uit de alea serie max 4 spelers. Bootjes dobelstenen bouwen. Relatief weing interactie tussen de spelers Een van de weinige (misschien wel enige alea) met dobbelstenen. Deze dobbelsten worden door iedereen gebruikt en iedereen heeft dus hetzelfde geluk/ pech. Nog niet een lekkere strategie voor dit spel gevonden.

    Brass. Erg popopulair bij diverse spelersgroepen. Is een treinenspel met een speeldurr tussen de 90 en 180 minuten. voor de liefhebbers

  2. Brass is niet zomaar een treinenspel, maar gaat over de industriële revolutie in noord-west Engeland. Het is geen simulatie, maar een typische eurogame al heeft het een industrieel sfeertje. Ik heb ‘m al een paar keer gespeeld en ik vond ‘m best aardig. De tijdsduur ligt toch meer tegen de 180 minuten, dan de te optimistische 90.

Reacties zijn gesloten.