Spellendag Eindhoven op zondag 4 juli

spellendag-eindhoven-7-februariOp zondag 4 juni ga ik naar de Spellendag Eindhoven in de speelruimte van Gameforce. Ik zou een nieuw spel kunnen gaan spelen. Bijvoorbeeld één van de nieuwe spellen uit de Speel-o-Theek. Ik heb Dominion: Alchemy nog maar twee keer gespeeld en Race for the Galaxy pas één keer. Dat krijg je als je tussendoor op vakantie gaat. Dus die spellen zijn ook goede kandidaten. Of neemt er iemand een ander leuk (nieuw) spel mee?

Spellendag Eindhoven wordt elke eerste zondag van de maand van 12 uur tot 18 uur gehouden in de speelruimte van Gameforce. De toegang is €1,50. Neem je eigen spel mee of speel één van de vele spellen uit de Speel-o-Theek. Het adres van Gameforce is Visserstraat 18a in Eindhoven.

2 gedachten aan “Spellendag Eindhoven op zondag 4 juli”

  1. Het wordt tijd voor een nieuwe foto. Die wazige figuren die battlestar galactica spelen heb ik al genoeg gezien :).

    Johan.

    PS. de nadere uitleg van “die wazige figuren” laat ik geheel aan de lezer over.

Reacties zijn gesloten.