Het Bordspelforum.com is gestopt

bordspellenforum-comHet populaire internet forum Bordspelforum.com is gestopt. De reden is nog niet duidelijk en David, de beheerde van het forum, zal hier later een toelichting over geven. Ik werd attent gemaakt op dit nieuws door een e-mail van een aantal mensen die samen een nieuw onafhankelijk forum in de lucht willen brengen. Ze schrijven het volgende:

Beste Bordspelenliefhebber,

Na het verdwijnen van Bordspelforum.com is er door de Nederlandstalige spellen-community aangegeven dat er vraag is naar een overkoepelend forum. We zijn dan ook verheugd u te kunnen meedelen dat enkele spelfanaten de handen in elkaar hebben geslagen om zich achter dit initiatief te zetten.

We willen een onafhankelijk forum, waar iedereen op een beschaafde manier zijn zegje kan doen. Een forum waar het leuk vertoeven is. Een forum waar interessante nieuwtjes en informatie terug te vinden zijn, maar waar ook plaats is voor een gezellig virtueel onderonsje.
Een forum waar mensen met gedeelde interesses elkaar kunnen ontmoeten.

Op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van een bestuur, het zoeken naar web-hosting, naar sponsors, het zoeken naar een klinkende naam, …
Er wordt hard gewerkt om alles in een werkbare vorm te gieten. Er moeten heel wat beslissingen worden genomen.

Via deze weg willen we jullie, de spelers die een forum tot een forum maken op de hoogte brengen van dit initiatief, we hebben een voorlopig webstekje ter beschikking, waar je het verdere verloop kan volgen, en/of mee discussiëren over hoe ons nieuw spellenforum er in de toekomst gaat uitzien.

Een forum van spelers, voor spelers waar iedereen welkom is !!!

PS: Aangezien we niet meer in de mogelijkheid zijn om te communiceren via BSF, willen we op jullie een beroep doen om deze communicatie zo breed mogelijk te verspreiden, waarvoor dank.

Met speelse groeten
Het interim bestuur

Laten we hopen dat er snel wat geregeld wordt. Zelf denk ik dat het Spellenspektakel forum een goede plek zou zijn, maar niet iedereen vind dat onafhankelijk genoeg. Het is wel het grootste alternatieve forum wat er op dit moment al is.

Eén gedachte over “Het Bordspelforum.com is gestopt”

  1. Intussen hebben geregistreerde forumleden een verklarende e-mail ontvangen van de forumbeheerder. Het lijkt erop dat er een flinke hevige ‘discussie ontstaan’ is op het forum, gericht op de forumbeheerder. Als je zo’n forum opzet en dan zo iets over je heen krijgt, dan heb je er geen zin meer in. Ik kan me daar wat bij voorstellen. Wat er precies gebeurt is weet ik niet, en dat maakt de e-mail ook niet duidelijk. Het is toch altijd jammer als dit soort dingen gebeuren.

Reacties zijn gesloten.