Nieuwe bordspelforum genaamd BordspelPlaza.eu

bordspelplaza.euEen tijdje terug heb ik het bericht geplaatst dat het bordspelforum gestopt is en dat een aantal mensen een nieuw bordspelforum willen beginnen. Vandaag kreeg ik de e-mail binnen dat het nieuwe forum genaamd BordspelPlaza.eu online is gekomen. Hieronder het volledige bericht dat ik van de oprichters ontvangen heb:

Beste Bordspellenliefhebber,

Welkom op BordspelPlaza.eu, zonet is het nieuwe forum live gegaan. Wij willen jullie daar dan ook allemaal uitnodigen, om hier mee te gaan bouwen aan een nieuw forum, waar de spellenliefhebber zich thuis kan voelen.

We hebben er voor gekozen om het nieuwe forum clean te beginnen. Dit voelt in het begin waarschijnlijk wat onwennig aan, een gevoel dat ongetwijfeld snel zal verdwijnen. Het is ondertussen reeds een 3-tal weken geleden dat voor sommige hun vaste stek de deuren sloot, het is dus tijd voor een nieuwe stek.

De indeling van het forum zal voor de meeste mensen niet volledig onbekend overkomen. We hebben op het forum wel een nieuw plekje voorzien “Voorstellen aan de beheerders” waar jullie de mogelijkheid hebben om jullie ideeën en voorstellen aan ons kenbaar te maken. We hebben in ieder geval ons best gedaan om alles op het nieuwe forum een plaats te geven, …

Het enige wat u nu nog moet doen is klikken (http://www.bordspelplaza.eu) en uzelf registreren, …

PS: We willen nogmaals op jullie een beroep doen, om deze communicatie zo breed mogelijk te verspreiden. Waarvoor dank!

Met speelse groet
de moderatoren
Arne – “Arne”
Christophe – “stofke”
David – “ddd”
Pieter – “Syroit”

Het klopt, het forum is er en het lijkt bijzonder veel op het oude bordspelforum om zo de nieuwe bezoekers in een vertrouwde omgeving te ontvangen. Ik zal me dan maar snel registreren en de link op de bordspellen link pagina zetten.