Immortal Combat 2010 zoekt deelnemers

immortal-combat-2009Een bericht van het forum van Spellenclub Eindhoven van de organisatoren van Immortal Combat 2010:

Zoals velen van jullie misschien weten wordt er op 18 en 19 September een tweedaags Warhammer Fantasy toernooi georganiseerd, er zijn echter nog redelijk wat inschrijvingen nodig om het toernooi te realiseren.

Hiermee bedoelen we dat om geen verlies te draaien we nog een redelijk aantal mensen nodig hebben want, ondanks de liefde en passie die we voor de hobby en dit toernooi hebben, willen we natuurlijk niet voor onvoorziene kosten komen te staan.

Na het een tijdje aan te kijken t.o.v. de uiterlijke datum die we hadden geprikt en de tijd die daar tussen zat met de uitkomst van 8e editie hebben we besloten om een deadline te stellen op 31 Juli, dan is het wel zo dat als we dan nog geen 40 inschrijvingen hebben dat we dan echt moeten opdoeken. Dus we hopen dat mensen tussen nu en de 31ste genoeg tijd hebben gehad om lekker te play-testen, te gamen en te zien dat 8ste editie ook voor 2-daagse toernooien erg leuk kan zijn!

De kosten bedragen 75 euro, we weten dat dit een behoorlijk bedrag is maar daar zitten de volgende dingen, die bij de meeste toernooien niet zijn inbegrepen, bij inbegrepen:

  • Je entree ticket voor het toernooi;
  • De overnachting van zaterdag op zondag;
  • Ontbijt, 2 lunches, diner(gewoon voedsel dus);
  • Koffie en/of thee, een kleine snack en wat fris tijdens de battles;

We weten dat dit een vrij nieuw toernooi is en daarom willen wij jullie graag laten weten wat het toernooi zelf, ten opzichte van andere toernooien, zo goed maakt volgens ons:

  • Wij letten op het feit dat er sportief gespeeld word; heb je ooit in een ver duister verleden erg veel moeite gehad met een tegen stander die je op Immortal Combat weer tegen komt, kan je dat aan de organisatie melden en dat zorgen wij ervoor dat er zo veel mogelijk tijdens de battle een judge een oogje in het zeil houd. Ook zijn de sportsmanship punten(zie de site voor uitleg) hier een goed middel voor.
  • Het was vorig jaar een erg leuk weekend en dat werd mede mogelijk gemaakt door het feit dat je met z’n alle een weekend in een Stay-Okay overnacht, eet en je hobby deelt.
  • Het is erg toegankelijk voor spelers die niet zo vaak naar toernooien gaan, er kan altijd van alles gevraagd worden aan iedereen, gaat het over de hobby of over de smaak van bier, vraag maar raak.

Als je wilt komen stuur dan een email naar info@immortalcombat.nl. Hier een replytje posten is natuurlijk leuk voor de rest van de wereld maar stuur s.v.p. ook even een mailtje dan blijft het voor ons ook overzichtelijk 🙂

Ga voor meer informatie naar:

Rulespack staat op de site, maar kan eventueel nog worden aangepast i.v.m. 8e editie, wel zijn we zeker over het feit dat er op de army lists geen restricties komen behalve: geen special characters (dus gewoon alle legers, in tegenoverstelling van vorig jaar, gewoon 2250 punten), de rede dat we uiteindelijk ervoor zijn gegaan om geen restricties te doen is dat we gewoon te weinig kunnen zeggen over wat wel of niet uit gebalanceerd is in 8e editie.

We hopen jullie dan (of eerder op een ander toernooi 🙂 ) te zien.

Namens de Immortals, Josse, Jeroen en Ruben