Trans America in de Speel-o-Theek

trans-america-plusOngeveer anderhalf jaar geleden zijn de treintjes en sporen van het spel Trans America uit de Speel-o-Theek verdwenen. De oproep om meer informatie heeft niets opgeleverd. Omdat dit één van mijn favoriete korte spelletjes is heb ik via Spellenclub Eindhoven een nieuw exemplaar voor de Speel-o-Theek aangeschaft.

Dit exemplaar bevat ook de uitbreiding Vexation, waarbij iedere speler drie sporen krijgt in zijn eigen kleur. Andere spelers mogen niet ‘reizen’ over jouw gekleurde sporen en zullen daar dus omheen moeten bouwen.

Daarnaast is dit spel ook het resultaat van de oproep voor spelsuggesties voor de Speel-o-Theek. Ik had daar geen reacties op gekregen en heb er daarom voor gekozen dit spel aan te schaffen. Iemand gaf later aan een reactie te hebben gestuurd, maar die heb ik niet ontvangen.

Voor meer informatie over dit spel kun je mijn recensie van Trans Europa lezen. Het spel is vanaf vandaag te vinden in de Speel-o-Theek.