Cowslayers – Warmachine/Hordes “Iron Winter” Toernooi

hordes-warmachine-escalationOp zaterdag 4 december 2010 organiseert de Cowslayers – de Eindhovense tabletop wargaming club – Iron Winter. Dit wordt een 35 punten Warmachine/Hordes toernooi waarin vijf potjes van 75 minuten (+15 min pauze) gespeeld gaan worden. Prijzen zijn te verdienen in de vorm van certificaten voor eerste, tweede en derde plaats en het best geschilderde leger. Extra prijzen kunnen eventueel nog op latere momenten aangekondigd worden. Verdere regels zoals scenario’s (denk: winter), etc. zijn nog in de maak en een volledige rulespack zal uiterlijk maandag 1 november via internet beschikbaar gemaakt worden.

Voorlopig is het mogelijk om je alvast in te schrijven via cowslayers@gmail.com door hier een e-mail naar toe te sturen met je naam en factie.

Waar: Gameforce Eindhoven (Kijk voor een routebeschrijving op de website van Gameforce)
Wanneer: Zaterdag 4 December 2010, 9:30 zaal open, eerste battle begint om 10 uur, 17:15 dice down laatste ronde, 17:30 prijsuitreiking.
Kosten: €6,50 per speler.
Inschrijven: Stuur je naam en factie per e-mail naar cowslayers@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op de website van de Cowslayers.