The Da Vinci Board Game op het Boekenfestijn

boekenfestijn-2010De afgelopen jaren was het Boekenfestijn een prima plek om een goedkoop bordspel te kunnen vinden. Zo was er vorig jaar een groot aanbod van Dungeons and Dragons boeken en bordspellen van onder andere Rio Grande Games. Dit jaar wordt het Boekenfestijn in het beursgebouw Eindhoven gehouden van vrijdag 4 tot en met zondag 7 november. Ik kon deze keer maar weinig vinden op spellengebied. Er zijn wel een heleboel puzzels (vanaf €2,50) te vinden waaronder ook mooie fantasy puzzels [€8]. Het enige beetje bordspel wat er te vinden was is The Da Vinci Board Game – Based on the Motion picture. Er is een versie in een doos [€5,95] en een versie in een blik [€6,95] met extra mysteries. Deze lagen er vorig jaar ook al.

Een kort overzicht van wat ik verder nog zag liggen:

Er waren weinig Nederlandstalige fantasy boeken. Engelstalige fantasy was er genoeg. Ik ben met twee boeken en een doos building straws thuisgekomen.

Laat een reactie achter als ik iets over het hoofd gezien heb. Het Boekenfestijn is nog geopend tot en met zondag 7 november. Kijk voor de openingstijden op de website van het Boekenfestijn.